David Beckham The Essence

David Beckham The Essence

David Beckham The Essence

De nieuwe geur David Beckham “The Essence”  wordt aangekondigd als een veelzijdig parfum dat de ziel van een geweldige man benadrukt. De geur wordt gepresenteerd in 2012, en het komt op de markt in augustus van hetzelfde jaar.

David Beckham had het volgende over de geur te zeggen: “Ieder mens heeft iets dat hem gelukkig maakt, en voor mij is dat .” Hij wil het een frisse, energieke geur vol wilde, natuurlijke noten creëren, op basis van een samenstelling die verweeft met citrusvruchten, verse fruitige noten, kruiden, en elegante, diepe houtachtige akkoorden.

De top noten van de nieuwe geur – The Essence – ontlucht sprankelende grapefruit, lavendel en verse vioolbladeren. Het hart schenkt aromatische extracten van kardemom olie, samen met sappige noten van ananas en appel, wat leidt tot de houtachtige akkoorden van patchoeli en kasjmier hout, mooi verwarmd door tonka.

David’s passie voor motoren komt tot uiting in het ontwerp van de fles. Een moderne en onconventionele glazen fles doet denken aan het profiel van een band.

David Beckham The Essence is verkrijgbaar als:

  • 30 ml eau de toilette spray
  • 50 ml eau de toilette spray
  • 50 ml after shave
  • 200 ml shower gel
  • 150 ml deodorant spray