David Beckham Instinct Sport

David Beckham Instinct Sport

David Beckham Instinct Sport

David Beckham Instinct Sport is┬ádynamisch, modern, impulsief en energiek … Dit is hoe de nieuwe geur van David Beckham wordt aangekondigd. De geur is samengesteld als energieke cocktail van notities gekenmerkt door de gevoeligheid en het temperament van een moderne atleet.

Instinct Sport introduceert een mengsel van elegante houtachtige noten en luchtig ozon notities en wordt bekroond met citrusvruchten en verse pittige gember akkoorden. Top extracten van de samenstelling zijn gember, sappige mandarijn en viool bladeren. Het hart van dit parfum ontwikkelt zich in frisse-fruitige richting met een combinatie van ozon, appel en geranium, op een basis van cashmeran, patchouli en sandelhout. Instinct Sport is een geur voor charismatische mannen die genieten van het leven en werken met passie voor de sport.

De nieuwe flacon van de geur van Beckham is gekleurd in oranje – de kleur van het leven, energie en positieve emoties. De flacon is gemaakt in de karakteristieke vorm van de vorige mannelijke geur van David Beckham – David Beckham Instinct

David Beckham Instinct Sport is verkrijgbaar in:

  • 30 ml eau de toilette spray
  • 50 ml eau de toilette spray
  • 150 ml deodorant spray
  • 200 ml shower gel