David Beckham Homme

David Beckham Homme

David Beckham Homme

David Beckham presenteert in samenwerking met Coty een nieuwe geur die is gemaakt met als doel om de essentie van charismatische man met stijl te onthullen. Beckham- voetbal ster, trendsetter, echtgenoot en vader. ” Ik wilde een moderne, mannelijke geur creëren die mijn stijl weerspiegelt ”.

David Beckham Homme is aangekondigd als houtig-kruidig ​​en de samenstelling ervan kunnen zeer interessant zijn voor fans van deze geur-range. De geur komt in een glazen flacon met de naam van David verspreid over het oppervlak, waardoor deze editie karakteristiek en onvergetelijk is.

De elegante witte kartonnen doos is voorzien van grijze letters en straalt de kracht en elegantie van deze editie uit. Het voorste gedeelte is voorzien van een cirkel gemarkeerd met het nieuwe logo van David Beckham Homme.

Topnoten van deze uitstekende compositie biedt citrus schil vakkundig gemengd met gember en Szechuan peper. Het hart van de geur introduceert kasjmier, leer en rozemarijn, terwijl de basis laat een spoor van mahonie, patchoeli en muskus achterlaat. Het parfum werd gemaakt door Pierre Negrin van Firmenich.

David Beckham Homme is verkrijgbaar als:

  • 30 ml eau de toilette spray
  • 50 ml eau de toilette spray