David Beckham’s eerste training bij Paris Saint-Germain

David Beckham’s eerste training bij Paris Saint-Germain

David Beckham Training Paris Saint-Germain

David Beckham begon op Woensdag 13 Februari 2013 zijn eerste training met Paris Saint-Germain midden in een media frenzy van tientallen cameraploegen en fotografen die zich verdrongen voor de beste plek op het trainingsveld van de club in de westelijke buitenwijken van Parijs.

De 37-jarige ex-aanvoerder van het nationale voetbalelftal van Engeland kwam twee weken geleden verrassend in het team van PSG terecht. Indien Beckha conditioneel op tijd klaar is kan hij Zondag spelen tegen Franse titel rivaal Marseille.

Beckham doet zodoende een gooi om in 4 verschillende competities de titel te pakken. Hij maakte zijn laatste verschijning voor LA Galaxy op 1 december.

Cameraploegen uit landen als Engeland en Zweden stonden verdekt opgesteld op een balkon met uitzicht op het Camp des Loges trainingscomplex terwijl Beckham deel nam aan een lichte training met zijn nieuwe teamgenoten.

Op een bepaald moment trok Beckham zijn voetbalschoenen uit en droeg alleen zijn sokken terwijl hij wat sprint werk deed in een zandbak, ontworpen om zijn uithoudingsvermogen, weerstand en kracht in de benen te verbeteren.

Nadat de anderen klaar waren met trainen sprak Beckham een paar minuten met een van de van fitnesstrainers van PSG.

Fans werden niet toegelaten in het trainingscomplex om de een uur durende sessie te bekijken, maar zo’n 200 supporters trotseerden de koude omstandigheden en vermengden zich bij de politie busjes buiten terwijl ze wachtten om een glimp van Beckham op te vangen toen hij aankwam en vertrok.

Beckham heeft zich bij PSG gevoegd op basis van een vijf-maanden contract dat afloopt in juni en heeft nog niet gezegd of hij zal blijven spelen nadat zijn contract afloopt.

PSG versloeg Valencia met 2-1 in de eerste fase van de laatste 16 van de Champions League in Spanje op dinsdag, en het zou zomaar kunnen zijn dat David Beckham in de uitwedstrijd in het Parc des Princes komt te spelen op 6 maart a.s.

Hoewel Beckham’s contract op basis is van het feit dat zijn volledige loon naar een goed doel gaat is hij is een van de vele grote namen in het dure team van PSG, samen met Zweedse spits Zlatan Ibrahimovic, Argentijnse vleugelspeler Ezequiel Lavezzi, Braziliaans centrumverdediger Thiago Silva en Braziliaans vleugelspeler Lucas.

PSG staat eerste, voor Lyon met zes punten verschil en boven Marseille met acht punten, en nog 14 wedstrijden te spelen.

zoekwoorden: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *