David Beckham Maakt Debuut Bij Paris Saint-Germain !

Bijna een maand na het ondertekenen van zijn contract bij Paris Saint-Germain maakte David Beckham afgelopen Zondag zijn debuut in Parijs. Hij krijg zijn kans in de 76e minuut tegen Marseille. PSG had al snel een 1-0 voorsprong dankzij een eigen doelpunt van Nicolas N’Koulou.

Maar met zijn vrouw in de tribunes en de meeste ogen (en zelfs een speciale Beck-Cam) op hem gericht, hielp Beckham de goal van Zlatan Ibrahimovic voor te bereiden, vlak voor blessuretijd. Een doelpunt dat de wedstrijd zou verzegelen in het voordeel van PSG, en de Franse critici de mond zou snoeren.

Beckham gaf een pas met de buitenkant van zijn voet aan Jeremy Menez, die vervolgens de bal op de knie van Ibrahimovic wist te krijgen, die vervolgens de score opkrikte tot 2-0. Direct nadat de bal in he net lag sprong Beckham in de armen van Zlatan Ibrahimovic, wat de foto van de avond zou worden.

Zlatan Ibrahimovic en David Beckham

Beckham had zoals je kunt zien een prima avond. Dit is wat hij over de wedstrijd had te zeggen;

Ik ben erg blij vanavond, vooral als gevolg van de overwinning, aldus Beckham. We hebben beter gespeeld, maar het was erg belangrijk om te winnen. Vandaag was een perfecte dag, niet alleen omdat ik de 400ste speler in de geschiedenis van de club was, maar ook omdat ik deel uitmaak van een heel speciaal team.

 

De ontvangst door de supporters was ongelooflijk, en ik wil een woord van dank aan hen uitbrengen. Het was een fantastische wedstrijd, de grootste in Frankrijk. Ik ben erg blij en trots om op mijn leeftijd nog de kans te krijgen om mee te spelen in zo’n grote competitie en met een geweldig team.

David Beckham Doelpunt

Victoria Beckham Publiek

zoekwoorden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *